fredag 28 juli 2023

PK-folket och islam


Frimärkenas begrepp bör censureras enligt de politiskt korrekta som egentligen bara är rädda för hoten från dem som vill begränsa våra friheter!



De politiskt korrekta vill göra det svenska samhället bättre genom att begränsa den grundlagsskyddade rätten att fritt tänka, tycka och trycka!

* Vän av ordning tycker att regering och riksdag ska stå upp för mänskliga rättigheter, demokrati och yttrandefrihet och stävja alla försök till att låta en mellanösternreligion påverka den sekulära statens regler för mellanmänskliga relationer.

* Vän av ordning tycker att regering och riksdag ska stå upp för religionsfrihet vilket även innebär rätten till frihet från religionspåverkan.

* Vän av ordning tycker att regering och riksdag ska stå upp för rätten att fritt kritisera islam och islams regelbok koranen.

Skiljelinjen går inte mellan kristna och muslimer. Skiljelinjen går mellan alla oss som tror på yttrandefrihet, demokrati och mänskliga rättigheter – och dem som inte gör det.



IVAR ARPI 27 JULI 2023

De muslimska länderna ger hyckleriet ett ansikte!

Tyvärr är det vårt goda rykte som gör att vi anklagas för det värsta tänkbara, för att förtrycka muslimer. Vi är kända för vårt tålamod och fredlighet, respekten för mänskliga rättigheter och minoriteter, vår tolerans för oliktänkande. Det är inte trots detta rykte, utan på grund av det som en ayatolla i Iran kan påstå att vi står i begrepp att inleda ett helt eget korståg mot islams länder. Om vi hade varit landet de anklagar oss för hade vi inte varit en fristad för muslimer som flytt från länderna som nu anklagar oss för vad de själva gjort och gör. Dessa regimer, som nu tävlar om att vara islams främsta försvarare, förtrycker och förföljer andra muslimer på en sådan skala att många av dem ser sig tvingade att fly till bland annat just Sverige. Det kan räcka med att någon muslim tolkar religionen lite annorlunda, på ett icke godkänt vis. Om Sverige hade varit ett land som krigade mot muslimer hade ayatollans hot mot oss inneburit att hundratusentals svenska muslimer försattes i livsfara. Iran räknar förstås med att så inte är fallet. Det man vill uppnå är att vår regering, vår befolkning, ska bli mer foglig.

Men det Iran, Irak, Turkiet, Pakistan och andra muslimska länder som nu piskar upp hat mot Sverige, har gemensamt är att de är knäpptysta om Kinas behandling av i huvudsak muslimska minoriteter, som uigurer, kazaker och andra, i regionen Xinjiang. Enligt Amnesty International pågår ett systematisk och statligt organiserat förtryck och dessa muslimska grupper utsätts för massfängslanden, tortyr och förföljelse. Amnesty menar att det utgör ett brott mot mänskligheten. Upp till en miljon sitter i koncentrations- och omskolningsläger, där man brutalt för vad man kan för att beröva uigurer deras kultur, identitet och religion. Man skriver även om koranen för att underlätta omvändelsen. Ändå ser man inga omfattande protester mot detta, varken bland svenska muslimer eller i den muslimska världen.

Tvärtom.

I juli 2019 lämnades ett förslag in till FN:s råd för mänskliga rättigheter som uppmanade Kina att släppa in oberoende internationella observatörer i Xinjiang-regionen. Man uppmanade bland annat Kina att respektera den muslimska minoritetens religionsfrihet. Denna (alldeles för) milda uppmaning blockerades av Pakistan, Saudiarabien, Egypten, Förenade arabemiraten, Algeriet och andra länder med muslimsk majoritet, ihop med Ryssland, Venezuela, Nordkorea och Kuba.

Så mycket för att försvara muslimer, alltså. De vill inte ens få reda på vad deras trosbröder och systrar genomlider i Kinas läger, vilket visar hur beroende man är av Kinas pengar. De vänder bort blicken och tar snällt emot allmosorna.

Förresten, av de 22 ambassadörer som skrev under uppmaningen om att sluta förfölja och förtrycka uigurer och andra muslimska minoriteter, var alla västerländska. Inte ett enda land med muslimsk majoritet skrev under, men det gjorde däremot Sveriges representant.

Dessa högljudda regimer ger hyckleriet ett ansikte.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar