måndag 24 april 2023

Nyttiga idioter

Katerina Magasin är en provokativ röst i medielandskapet och ofta tunnelseende men det är verkligen märkligt att så många av mediernas vänsterkvinnor gullar med krafter som vill förminska kvinnornas plats i det öppna samhället.

Texten är utdrag ur artikeln.

Läs den!

Där klär hon av de vänsterskruvade nyttiga idioterna och blottlägger deras  korrumperade medvetanden.



Artikellänk




Ljugmediernas nyttiga idiotkvinnor....

....De här “journalisterna” ljuger och skuldbelägger alla som försöker jobba för Sveriges tillfrisknande. Det här kvinnorna är kvinnors värsta fiender, i och med att de med näbbar och klor försvarar och hyllar en dysfunktionell samhällsutveckling och drevar mot människor som försöker skapa ett rimligare samhälle för kvinnor och barn. Jag förundras över hur de här kvinnorna så skamlöst kan stötta kriminella, bedragare, våldtäktsmän, islamister och gängkriminella? Och spotta oss, vanliga kvinnor och mammor i ansiktet från sina höga hästar. Eftersom de predikar från mainstreammediernas stora plattformar och deras ord blir synonyma med etablissemangets är de faktiskt livsfarliga. Det är direkt deras fel att vårt samhälle spårat ur, att kvinnor våldtas och barn mördas. Ni skyddar ett urspårat politiskt system där mördare rymmer och kvinnor gruppvåldtas medan vårt land islamiseras i en allt snabbare takt. Ja, jag anklagar er, ni är faktiskt inte kloka! Ni är fullständigt livsfarliga och destruktiva för Sverige....

....De här kvinnliga skribenternas namn behöver sägas högt. De behöver få samma slags kritik som de riktar mot människor som kämpar för Sveriges bästa, mot en galen migrationspolitik, mot ett trasigt rättsväsende och en dysfunktionell polisledning, mot en kriminalpolitik där det daltas med våldsamma män och potentiella terrorister. De ska inte få stå oemotsagda där de ljuger och skriver en massa strunt. De ska inte komma undan med att låtsas att deras kritiker är enbart män från nationella kretsar, som de pekar ut som “nazister”. Jag är en invandrad kvinna, mamma till fem barn, och jag är djupt kritisk till vad de här kvinnorna håller på med. De är faktiskt inte kloka och de behöver få mothugg. De ska inte tro det är fritt fram att sprida den här typen av kvalificerad desinformation och rena påverkansoperationer som syftar till att kväva och snedvrida debatten och dessutom hetsa mot oss som vill ha verklig yttrandefrihet och demokrati och att även andra åsikter än deras respekteras – i synnerhet sådant som baseras på fakta. Till skillnad mot de här kvinnornas, som istället för fakta bygger hela sin argumentation på känslor.

Vänstern älskar att prata om att nationella och konservativa personer är “farliga”. Kvinnliga (men även manliga) skribenter i mainstreammedier älskar att offentligt skrika att de är “rädda” för oss som vill ha ordning och reda. Att vi är “skrämmande”.

Men inget kan väl vara skrämmande än kvinnor, småbarnsmammor, som jobbar stenhårt på att vårt älskade Sverige ska bli en lekstuga för mördare, kriminella och pedofiler? Inget kan väl vara mer otäckt än kvinnor som skapar mediala häxbränningar (många gånger på sina egna medsystrar som nu senast Carola) där de till varje pris försöker tysta systemkritiska röster, individer som vill ha en vettig debatt om den förda politikens negativa konsekvenser?

Inget kan väl vara mer skrämmande än kvinnor, som påstår sig vara goda, men som samtidigt skamlöst ljuger om migrationspolitik, den som i högsta grad bidrar till att skolan och vården havererar? De här kvinnorna är de värsta rasisterna då de ständigt tjatar om hur viktigt det är med hudfärg men samtidigt blundar för att etniskt svenska barn förnedras, misshandlas och våldtas på grund av just sin svenska etnicitet.

Hej, förljugna vaginabärande journalistkvinnor.........Jag kommer inte vara tyst när ni sprider era lögner, förtal och drevar mot varenda sund människa som tröttnat på er dysfunktionella agenda. Jag som vill ha ett tryggt och fungerande Sverige är ingen nazist eller det högerextrema spöke ni älskar att beskriva mig som. Jag är mamma, syster, dotter, en vaginabärare jag med, och jag är fast besluten att det får vara slut med att ni på det här viset ska tillåtas förstöra vårt land.

*****


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar